i samarbeid med privat og offentlig tannhelsetjeneste i Nordland, Troms og Finnmark

Pedodonti

er spesialiteten barnetannpleie. De fleste barn som henvises til spesialist i pedodonti er medisinsk friske, men har et tannbehandlingsbehov + et samarbeidsproblem på grunn av redsel, angst eller vegring. Behandling hos pedodontist skjer i nært samarbeid med Barnemedisin, Barnehabilitering, Barnehelsetjenesten, allmenntannhelsetjenesten og andre tannlegespesialiteter.

 

Spesialister ved TkNN:

bilde mangler Eva Lindgren, spesialist i pedodonti
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
josefineweb  

Josefine Halbig, spesialist i pedodonti
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

bilde mangler Christer Ullbro, spesialist i pedodonti
e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  
bilde mangler Tannlege under spesialistutdanning:
Kristine G Nordby, allmenntannlege
 
 
Vi tilbyr tannpleie til barn og ungdommer 0-18 år med spesielle behov på grunn av komplisert tannbehandling, alvorlig og/eller kronisk sykdom, fysiske og/eller psykiske handikap, behandlingsproblemer og angst/redsel for tannbehandling.

Pedodonti-teamet kommer til å tilby interesserte kolleger mulighet for klinikkbesøk, hospitering. Vi vil også gjerne komme på besøk til dere på tannklinikkene, kanskje i form av pasientkonsultasjoner, seminarer og forelesninger.

Samarbeidspartnere