i samarbeid med privat og offentlig tannhelsetjeneste i Nordland, Troms og Finnmark

Nyhetsarkiv

Ny sykehustannlege i Tromsø

TERJE PERSSON er ansatt som ny sykehustannlege i Tromsø fra 1. oktober 2007. Han er 54 år og kommer fra Dalarna i Sverige. terje-persson1.jpg 

 

 

 

Terje Persson har jobbet som sykehustannlege i Falun siden 1992. Her har han samarbeidet med ulike legespesialister i forhold til tannbehandling som ledd i en medisinsk behandling, ofte infeksjonssanering. Videre i forhold til slimhinnediagnostikk, pasienter med Sjøgrens syndrom, søvnapné med mer.

 

I tillegg har han behandlet odontofobipasienter i samarbeid med psykolog. Han vil derfor bli en verdifull ressurs for TkNN når vi nå skal bygge opp et tilbud til denne pasientgruppen.
                                                                    

 

Terje Persson har universitetskurser i lystgassanalgesi, sykehustannpleie og oral medisin, og er sertifisert i oral medisin.

Sykehustannlegestillingen er flyttet til Tannhelsetjenestens kompetansesenter for Nord-Norge (TkNN). Persson skal i hovedsak jobbe på TkNN, men vil trolig behandle enkelte pasienter på behandlingsrommet på tannlegevakta. Voksne pasienter over 18 år med oral medisinske problemstillinger kan henvises til sykehustannlegen.

 

Samarbeidspartnere